نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: غذاهای کره ای

  1. Top | #1
    Elaheh

    غذاهای کره ای

    برنج تفت داده شده (بگم بب)


    مواد لازم
    :
    سیب زمینی متوسط......................نصفی
    هویج متوسط.............................نصفی
    کدوی سبز متوسط.....................نصفی
    قارچ....................................4 عدد
    برنج پخته شده..........................250 گرم
    روغن زیتون...........................2قاشق
    گوچوجان............................به میزان دلخواه
    سویی سس........................یک قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و کدو را تمیز می کنیم سپس هر 3 را ریز خرد می کنیم حال کمی روغن زیتون در تابه ریخته و سبزیجات ذکر شده را درون ان به مدت چند دقیقه تفت می دهیم. بعد از 10 دقیقه برنج پخته

    شده را به مخلوط حاصل اضافه می کنیم و ان را خوب در داخل تابه بهم می زنیم.(به مدت 5 دقیقه)غذا هم اکنون اماده است ان را در ظرف ریخته و اگر تمایل داشتید می توانید به ان گوچوجان اضافه کنید و میل بفرمایید

    اطلاعات لازم:
    بوگم بب:برنج
    گوچوجان:سس فلفل قرمز خیلی تند

  2. کاربر مقابل از Elaheh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  3. Top | #2
    Elaheh
    سیب زمینی تفت داده شده (گم چه بوگم)

    مواد لازم
    سیب زمینی...................یک عدد درشت
    روغن زیتون..............2 قاشق غذاخوری
    پیازچه خرد شده..........................2عدد
    نمک...........................به میزان دلخواه

    طرز تهیه:
    ابتدا یک عدد سیب زمینی درشت را حلقه حلقه نازک کرده و سپس ان را دراز و نازک قاچ کرده مقدار زیادی روغن زیتون در تابه می ریزیم و سیب زمینی ها را افزوده و به هم می زنیم تا تقریبا نرم شود. سپس پیازچه ی خرد شده را درون ان ریخته و

    بهم می زنیم کمی ان را حرارت می دهیم .حال این غذا را با نمک میل کنید.

    اطلاعات لازم:
    گم چه: سیب زمینی

  4. کاربر مقابل از Elaheh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #3
    Elaheh
    ماهی سرخ شده (سنگ سان جان )

    مواد لازم

    سنگ سان................نیم کیلو
    تخم مرغ.................2عدد
    نمک و ادویه............به میزان دلخواه
    اردگندم......................نصف پیمانه
    روغن زیتون............به مقدار خیلی کم

    طرز تهیه
    ابتدا سنگ سان را برش زده و به قطعات نازک در اورده تخم مرغ ها را داخل ظرفی شکسته مقداری نمک و ادویه به ان افزوده و خوب هم بزنید.

    بعد تابه را روی شعله گذاشته مقدار کمی روغن زیتون در ان می ریزیم و می گذاریم که کمی داغ شود. در ظرفی دیگر مقداری ارد گندم می ریزیم و ابتدا سنگ سان های نازک را در ارد زده بعد یکی یکی انها را در ظرف تخم مرغ زده(طوری که

    خیلی اغشته به تخم مرغ نشود)و یکی یکی داخل تابه می اندازیم به مدت 3 تا 4 دقیقه مرتب زیر و رو می کنیم. حال غذای شما اماده است بفرمایید نوش جان

    اطلاعات لازم:
    جان: سرخ کردن

  6. کاربر مقابل از Elaheh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #4
    Elaheh
    تخم مرغ بخار پز کره ای (گرن جیم)

    مواد لازم
    :
    تخم مرغ...............................4عدد
    پیازچه.............................چند ساقه
    نمک.................................مقدار ?
    اب................................نصف لیوان

    طرز تهیه:
    4عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و یک لیوان اب را با مقداری نمک افزوده خوب هم بزنید. سپس ان را از صافی عبور دهید تا یک دست شود. مخلوط را داخل ظرفی سفالی ریخته و ان را در قابلمه ای که روی شعله در حال جوشیدن است گذاشته

    و در قابلمه را ببندید بعد از 3 تا 5 دقیقه در قابلمه را برداشته و ببینید در داخل ظرف سفالی تخم مرغ بسته شده یا نه. اگر بسته نشده بود مجددا در قابلمه را بسته و چند دقیقه دیگر صبر می کنیم . یک دقیقه قبل از خاموش کردن روی تخم مرغ پیازچه

    هایی را که از قبل خرد کرده بودیم می ریزیم. و بعد از 1 دقیقه شعله را خاموش می کنیم .

    اطلاعات لازم:
    گرن : تخم مرغ

  8. کاربر مقابل از Elaheh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #5
    Elaheh
    طرز تهیه یک پیش غذای کره ای معروف با پنیر توفو

    مواد لازم

    1 بسته توفو

    1 و 2/1 فنجان کیم چی آماده

    250 گرم گوشت گوساله

    1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز

    1 قاشق غذاخوری سس سویا

    1 قاشق غذاخوری روغن کنجد

    1 پیاز خرد شده و حلقه شده

    2 قاشق غذاخوری سیر رنده شده

    نمک و فلفل


    طرزتهیه :

    1- در یک ماهیتابه مقداری آب ریخته و پنیر توفو را داخل آن ریخته تا بجوشد.

    2- نمک را داخل پنیر توفو جوشیده ریخته تا 5-7 دقیقه روی گاز بماند.

    3- سیر رنده شده و تفت داده شده در روغن سبزیجات را به گوشت خورد شده اشافه کرده و مقداری آنها را بهم تفت دید.

    4- نمک و فلفل را اضافه کنید.

    5- کیم چی را آماده کرده و بگذارید تا خشک شود.

    6- در این مرحله کیم چی ، فلفل قرمز خرد شده و سس سویا را اضافه کنید. بگذارید غذا به مدت 4-5 دقیقه بپزد و سپس روغن کنجد را به آن بیفزایید.

    7- یک بشقاب برداشته و کیم چی را در قسمت میانی آن گذاشته و قطعات پنیر توفو را در اطراف آن بچینید.

    8- حالا گوشت و مخلوط آماده شده را روی کیم چی ریخته و در آخر برای تزیین حلقه های پیاز را روی آن بچینید.

  10. کاربر مقابل از Elaheh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #6
    Elaheh
    طرز تهیه کیم چی غذای خوشمزه کره ای

    برای تهیه کاهو کیم چی :

    یک کاهو ژاپنی متوسط

    2/1 فنجان نمک

    4 فنجان آب

    مواد لازم برای برای مایع داخل کاهو:

    5-6 عدد تربچه متوسط ژاپنی

    3 پیازچه متوسط خرد شده

    1 ریشه زنجبیل - کوچک (پوست کنده شده و خرد شده )

    2 قاشق غذاخوری نمک

    1 فنجان فلفل هندی خرد شده ( مطمئن شوید که از نوع کره ای آن استفاده می کنید)

    4/1 فنجان سس ماهی

    4/1 فنجان پودر برنج شیرین یا آرد

    برای آنهایی که غذاهای تند دوست دارند : از سیر ، فلفل تند و زنجبیل بیشتری استفاده کنید.


    نکات مخصوص : کاهو را در این مرحله نشویید. فقط آن را تمیز کنید.

    کاهو را خرد نکنید. از قسمت میانی ، آن را به دو تکه برش دهید و سپس آن را با دست به دو قسمت تقسیم کنید.

    کاهو را به 4 قسمت برش دهید. ابتدا دو قطعه نصف شده را به دو نیم کنید و سپس آنها را نیز از میان به دو قسمت تقسیم کنید.

    به یاد داشته باشید 2/1 کاهو را برای قسمت داخلی کیم چی نگه دارید. حالا یک کاسه برداشته و 4/1 فنجان نمک را با آب ترکیب کنید.

    کاهو را در آب و نمک گذاشته تا خیس بخورد و سپس آن را از کاسه آب و نمک در بیاورید.

    باقیمانده نمک را در لابلای کاهو بپاشید . دقت کنید نمک را به طور مساوی بین برگ ها پخش کنید.

    بگذارید نمک و کاهو به مدت 5/2 ساعت بماند و زمانیکه منتظر آن هستید ، بهترین وقت برای تهیه مایع داخل کاهو است.

    پودر برنج یا آرد را در یک کاسه با آب ترکیب کرده و روی گاز بگذارید تا به جوش بیاید. زمانیکه مایع پودر برنج جوشید زیر گاز را خاموش کنید و بگذارید تا سرد شود. آن را کنار بگذارید.
    حالا پیازچه های خرد شده ، فلفل هندی ، زنجبیل ، سیر رنده شده را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. حالا سس ماهی ، یک قاشق غذاخوری نمک ، و پودر برنج مخلوط شده با آب را به آن اضافه کنید.

    نکته : دقت کنید ؛ دو نوع فلفل هندی وجود دارد. یک نوع ورقه ای و نوع دیگر پودری است. از نوع ورقه ای آن برای کیم چی استفاده کنید. نوع پودری آن برای پاستای تند و ... بکار می رود.
    همچنین بهتر است فلفل ها در کشور کره تهیه شده باشد. ( می توانید برچسب پشت بسته فلفل را بخوانید).


    زمانیکه کاهو ها آماده شد:
    کاهو ها را زیر آب بشویید. این کار را 3-4 بار تکرار کنید. مطمئن شوید که نمک ها به خوبی از لابلای کاهو ها پاک شده باشند. کاهو ها را خشک کنید. در روش سنتی تهیه کیم چی کاهو را درسته استفاده میکنند.

    مایع آماده شده را روی کاهو ها بریزید و با هم مخلوط کنید.

    کاهو پر شده را داخل شیشه بگذارید ، باید فضای کافی برای تخمیر آن بگذارید چرا که بعد از تخمیر ممکن است از سر شیشه بریزد . در شیشه را محکم ببندید تا هوا داخل آن نرود.

    اجازه دهید شیشه 24 ساعتی در یک اتاق با دمای معمولی ( نه گرم و نه سرد)بماند و بعد آن را داخل یخچال بگذارید.
    جوان ها می توانند کیم چی آماده شده را قبل از تخمیر میل کنند .

    کیم چی را تا یک ماه می توانید در فریزر نگهداری کنید.

  12. کاربر مقابل از Elaheh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  13. Top | #7
    Elaheh
    کوکوی بوچیم

    اسم این غذا بوچیم گه است که در زبان کره ای گه به معنی کوکو و بوچیم به معنی زیر و رو کردن غذا در هنگام سرخ شدن ان است



    کوکوی بوچیم

    مواد لازم :
    هویج متوسط........................نصف
    قارچ................................3عدد
    پیاز.................................1عدد
    سیب زمینی متوسط..............نصف
    کدو.................................نصف
    ارد سفید.....................نصف لیوان
    تخم مرغ...........................5عدد
    نمک.............نصف قاشق غذاخوری
    فلفل سیاه.......نصف قاشق چایخوری
    اب............................نصف لیوان

    طرز تهیه:
    همه سبزیجات را خیلی ریز خرد می کنیم و مقداری اب را به انها افزوده و سپس ارد را به مخلوط حاصله می افزاییم. بعد انها را به خوبی بهم می زنیم به طوری که به صورت مایه کوکو در اید.(البته این مایه نباید خیلی سفت شود). حال کمی روغن در تابه ریخته و صبر می کنیم داغ شود.مواد را به صورت لایه نازک و گرد در روغن داغ ریخته و وقتی که یک طرف ان سرخ شد طرف دیگر را برمی گردانیم تا سرخ شود.(این غذا مثل کوکوی ما ایرانی هاست)

    اطلاعات لازم:

    اسم این غذا بوچیم گه است که در زبان کره ای گه به معنی کوکو و بوچیم به معنی زیر و رو کردن غذا در هنگام سرخ شدن ان است

  14. کاربر مقابل از Elaheh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •